CLASSIC KÉPZÉS
1D szálankénti szempilla-hosszabbítás
SPECIALIZÁCIÓ: Szempilla építő
A legjobb szakember csak úgy válhat belőled, ha a legbiztosabb alapokra helyezed tudásod!
A szempilla-hosszabbítás komoly precizitást, igényességet, pontosságot, koncentráltságot és nem utolsó sorban szépérzéket igénylő szakma, melyben nőiességünk is megmutatkozik.
Ha kozmetikusként, esetleg szépségtanácsadóként* új és jövedelmező szolgáltatással bővítenéd kínálatod, akkor a szempilla építés egy új lehetőséget nyit meg számodra.
A KÉPZÉSRŐL
A klasszikus szempilla építés alapjait két napos képzésen sajátíthatod el, a biztos tudás érdekében.
A szakma alapja a technikai tudás, ezért ezen a tanfolyamon ennek tökéletes elsajátítására fektetjük a hangsúlyt - hiszen ez a szakma lelke. Oktatásaim magas szintű elméleti és gyakorlati felkészítést biztosítanak.
A tanfolyam keretein belül felkészülsz arra, hogy emberekkel kell mostantól foglalkoznod, így higiéniai alapokat, vendég kommunikációt tanulsz, de vendég elégedettségről, marketingről, vendégkör kialakításról is szót ejtünk, hogy ne csak szempilla építő, de sikeres üzletasszony is legyél.
Nagyon fontos, hogy az első modelled szempilla szettjét a tanfolyam keretein belül, felügyelettel építsd fel, így nyújtva a későbbi önálló gyakorláshoz magabiztosabb tudást.*A szálankénti szempillaépítés jogszerű végzéséhez szépségtanácsadó vagy kozmetikus szakképesítés szükséges.

/A képzések Budapesten zajlanak az előre kiírt időpontokban. Azonban Magyarország egyéb területein sőt külföldön is lehetőség van részt venni a képzéseken. A lehetőségekről és feltételekről érdeklődj az info@laurabeautique.hu e-mail címen./
A TANULÓ BIZTOSÍTJA MAGÁNAK
Modell a második napra

IDŐTARTAM
Két napos képzés
TEMATIKA
1.nap (10:00-15:00)
-------
4 óra elmélet
1 óra anyagok,eszközök előkészítése, megismerése, modell nélküli gyakorlás

2.nap (10:00 - 16:00)
--------
6 óra gyakorlás saját modellen
CSOPORTLÉTSZÁM
Maximum egy fő a maximális figyelem érdekében.


Az előlegről:
A jelentkezés előleg befizetése után végleges. Az előleg esetleges lemondás esetén sem jár vissza!
FIZETÉS
A képzés ára két részletben fizetendő. Jelentkezéskor 139.000 Ft kerül kifizetésre az oldalon keresztül. A fennmaradó összeget a képzés napján, készpénzben kell kiegyenlíteni. A képzéshez szükséges megvásárolni az alapcsomagot, melynek ára 57.000 Ft. A csomag tartalmáról és árának kifizetéséről, bővebb információt jelentkezés után e-mailben küldünk.
KÉPZÉS ÁRA
189 000 Ft
brutto
szabad hely:
0 fő
függő hely:
0 fő
Laura Beauty - Képzések

Az árváltozás jogát fenntartjuk! Az oldalon használt fotók és szövegezések kizárólag a Laura Beauty tulajdonát képezik. Ezek forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlése, átdolgozása, jogi lépéseket von maga után.
Az árváltozás jogát fenntartjuk! Az oldalon használt fotók és szövegezések kizárólag a Laura Beauty tulajdonát képezik. Ezek forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlése, átdolgozása, jogi lépéseket von maga után.