BEAUTIQUE


KÉPZÉSEK
A LAURA BEAUTY többszintű képzési rendszere egy új generációt nevel a szempilla-hosszabbításban immár 4 éve. A szakemberek naprakész, nemzetközi szintű tudást kapnak, mely magasan a hazai szakember átlag felé segíti őket.

2018 szeptemberétől ráadásul minden képzésem ‘Exclusive Private’ oktatás* azaz újra kizárólag egy főnek tartok oktatásokat, szem előtt tartva, hogy a Minőség mindig a mennyiség feleltt áll!

Képzéseimen valóban minden tudásom átadom, melyet 8 év alatt szereztem, utazva a világban, hogy ténylegesen a legjobbaktól tanulhassak majd átültethessem az én munkámba, kialakítva így egy saját rendszert és stílust.
Büszke vagyok rá, hogy anno úttörőként hozzájárultam a magyar szempillások fejlődéséhez, a volume technika bevezetéséhez, elterjesztéséhez, oktatásához és népszerűsítéséhez.
Ennyi év után úgy érzem, aki valóban tőlem szeretne tanulni és maximális tudásra szert tenni, annak a száz százalékos figyelmem adom. Úgy gondolom a “szempillás piac” oktatások szempontjából is újra higul és kezd telítődni. Személy szerint mindig maximumra, messze átlag felettire törekedetem. Privát prémium képzéseimmel ezt a vonalat erősítem tovább, hogy továbbra is hű lehessek magamhoz.

Célom, hogy a képzéseken megszerettessem tanulóimmal ezt a hivatást, ezt a világot annyira, mint amennyire én imádom. Mi több, segítem őket további munkájukban is, mert szeretném, ha sikeres szempilla stylistok lennének. Így EGYÜTT, a szempilla-hosszabbítást egy új szintre emelhetjük!


*( kivétel a Classic Plus képzés)CLASSIC PLUS KÉPZÉS
1D-2D szálankénti szempilla-hosszabbítás, dúsítás
SPECIALIZÁCIÓ : Szempilla Stylist
Ma már csak az lehet teljes értékű és sikeres szempilla stylist aki minden technikában jártas, a vendégek minden kívánalmát ki tudja szolgálni. Persze nem lehet rögtön profi volume technikai stylist egy kezdő. Viszont lehetséges már kezdetben 2D duplázó technikával is jól dolgozni, mellyel gyorsabban lehet vendégkört kialakítani, hiszen már kezdetben sokkal szélesebb vendégigényt lehet kiszolgálni....
CLASSIC KÉPZÉS
1D szálankénti szempilla-hosszabbítás
SPECIALIZÁCIÓ: Szempilla építő
A legjobb szakember csak úgy válhat belőled, ha a legbiztosabb alapokra helyezed tudásod! A szempilla-hosszabbítás komoly precizitást, igényességet, pontosságot, koncentráltságot és nem utolsó sorban szépérzéket igénylő szakma, melyben nőiességünk is megmutatkozik. Ha kozmetikusként, esetleg szépségtanácsadóként új és jövedelmező szolgáltatással bővítenéd kínálatod, akkor a szempilla építés egy új lehetőséget nyit meg számodra....
HALADÓ KÉPZÉS
2D szálankénti szempilla-hosszabbítás, dúsítás
SPECIALIZÁCIÓ: Szempilla Stylist
Egy igazi szakember a vendég szeméhez, arcához, személyiségéhez építi meg szempilla szettjeit. Ő a Szempilla STYLIST! Egy napos továbbképzés - tehát azoknak szól, akik már végeztek Classic tanfolyamot, tisztában vannak a klasszikus szempillaépítés alapjaival. Azonban tudják, manapság ez már nagyon kevés, hiszen a vendégek mindig többre és szebbre vágynak....
LIGHT VOLUME KÉPZÉS
2D-4D szempilla dúsító technikák
SPECIALIZÁCIÓ: Volume technikai stylist
Egy új világ. A szempilla hosszabbítás jövője! A volume szó maga egyrészt a dúsításra , másrészt a technikára is utal. Mikoris egy mozdulattal alkotjuk meg a 2-4-6 szálból álló tincset egy speciális csipesszel, majd illesztjük egy természetes szempillához. A Laura Beauty Magyarországon az egyik legnagyobb tapasztalattal rendelkezik volume szempillák készítésében és technológiájának oktatásában egyaránt....
LUXURY VOLUME KÉPZÉS
4D-7D szempilla dúsító technikák
SPECIALIZÁCIÓ: Volume Specialista
A szempilla hosszabbítás magasiskolája a volume szempilla építés! Így miután az első volume képzés után kellő gyakorlatot szerez a szempilla stylist a dúsított szettek applikálásában, lehetőség van a volume lashes világában elmélyülni, mely után már valóban specialistája lesz a technikának a szakember....
SZALON TRÉNING
1D - 6D szempilla hosszabbítás és dúsítás
Néhány óra mely igazán személyre szabott foglalkozást nyújt....
GALÉRIASTYLISTOK
PROFESSZIONÁLIS SZAKEMBEREK
Alegjobb eredményért


Az árváltozás jogát fenntartjuk! Az oldalon használt fotók és szövegezések kizárólag a Laura Beauty tulajdonát képezik. Ezek forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlése, átdolgozása, jogi lépéseket von maga után.
Az árváltozás jogát fenntartjuk! Az oldalon használt fotók és szövegezések kizárólag a Laura Beauty tulajdonát képezik. Ezek forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlése, átdolgozása, jogi lépéseket von maga után.
Laura Beauty