CLASSIC PLUS KÉPZÉS
1D-2D szálankénti szempilla-hosszabbítás, dúsítás
SPECIALIZÁCIÓ : Szempilla Stylist
Egy vadonatúj, egyedülálló és rendkívül hatékony képzési forma, csak a Laura Beauty-nál!
A szempilla-hosszabbítás* alapjait tökéletesen el kell sajátítani, mert csak biztos alapokra lehet építkezni, hogy igazán jó szakemberré válhass. Azonban az utóbbi években a dúsító technikák átvették a vezető szerepet a szempilla építésben. A vendégek túlnyomó többsége többre vágyik mint klasszikus 1D szettek, így a frissen végzett tanulók nehéz helyzetben vannak. Mind a szakmában való elhelyezkedést és vendégkör kialakítást tekintve.
A KÉPZÉSRŐL
Ma már csak az lehet teljes értékű és sikeres szempilla stylist aki minden technikában jártas, a vendégek minden kívánalmát ki tudja szolgálni. Persze nem lehet rögtön profi volume technikai stylist egy kezdő. Viszont lehetséges már kezdetben 2D duplázó technikával is jól dolgozni, mellyel gyorsabban lehet vendégkört kialakítani, hiszen már kezdetben sokkal szélesebb vendégigényt lehet kiszolgálni.
A képzés három napos, rendkívül intenzív a teljes "Classic" és "Haladó" képzési anyagomat magában foglalja egy új, hatékonyabb tematika formájában. Azonban ha elszánt vagy, nem kérdés, ez a tanfolyam Neked való!*(A szálankénti szempillaépítés jogszerű végzéséhez szépségtanácsadó vagy kozmetikus szakképesítés szükséges.)

/A képzések Budapesten zajlanak az előre kiírt időpontokban. Azonban Magyarország egyéb területein sőt külföldön is lehetőség van részt venni a képzéseken. A lehetőségekről és feltételekről érdeklődj az info@laurabeautique.hu e-mail címen./
A TANULÓ BIZTOSÍTJA MAGÁNAK
Modell a második és harmadik napra

IDŐTARTAM
Három napos képzés
TEMATIKA
1.nap (10:00-15:00)
------
Klasszik 1D szempilla-hosszabbítás alapjainak megismerése
• 4 óra elmélet
• 1 óra anyagok előkészítése,modell nélküli gyakorlás

2.nap (10:00-15:30)
------
1D technika tökéletes elsajátítása gyakorlatban
• 5 óra gyakorlás modellen

3.nap (10:00-18:00)
------
2D duplázó technika és haladó szintű szempilla építési ismeretek
• 1,5 óra elmélet
• 1 óra modell nélküli gyakorlás
• 5,5 óra gyakorlás modellen
CSOPORTLÉTSZÁM
Maximum három fő a maximális figyelem érdekében.


Az előlegről:
A jelentkezés előleg befizetése után végleges. Az előleg esetleges lemondás esetén sem jár vissza!
FIZETÉS
A képzés ára két részletben fizetendő. Jelentkezéskor 169.000 Ft kerül kifizetésre az oldalon keresztül. A fennmaradó összeget a képzés napján, készpénzben kell kiegyenlíteni. A képzéshez szükséges megvásárolni a három csomagajánlat közül az egyiket, melyeknek ára 57.000 Ft-tól 76.000 Ft-ig terjed. A csomag tartalmáról és árának kifizetéséről, bővebb információt jelentkezés után e-mailben küldünk.
KÉPZÉS ÁRA
229 000 Ft
brutto
szabad hely:
2 fő
függő hely:
0 fő
Laura Beauty - Képzések

Az árváltozás jogát fenntartjuk! Az oldalon használt fotók és szövegezések kizárólag a Laura Beauty tulajdonát képezik. Ezek forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlése, átdolgozása, jogi lépéseket von maga után.
Az árváltozás jogát fenntartjuk! Az oldalon használt fotók és szövegezések kizárólag a Laura Beauty tulajdonát képezik. Ezek forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli utánközlése, átdolgozása, jogi lépéseket von maga után.